Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Brøndby

15 - 86 m2 kontorhotel, kontor i Brøndby til leje

5-STJERNET SERVICE TIL EN SKARP PRIS

Når du træder ind ad døren vil du med det samme få følelsen af, at du er ankommet til et rigtigt hotel. Servicen er i højsædet, og vi vil gøre vores ypperste for at give dig og dine gæster en 5-stjernet oplevelse.

Allerede ved ankomst kan du parkere helt gratis på vores store parkeringsplads lige ved indgangen. Vores imødekommende personale i receptionen er til for dig, og de sikrer, at du og din virksomhed ikke skal bekymre jer om det praktiske – dét sørger vi nemlig for. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

​Vi modtager jeres gæster, sørger for frokosten, håndterer posten - og klarer eventuelle problemer med kaffemaskiner, internet etc., så I kan fokusere på det vigtige - nemlig jeres virksomhed.

SOCIALE OG FLEKSIBLE RAMMER

Første fredag i måneden arrangerer vi fælles gratis morgenmad, så der er mulighed for at netværke og lære de andre lejere at kende. Det er med til at skabe et stærkt socialt fællesskab og nye relationer, som du og dit firma kan bruge. Derudover afholdes jævnligt andre sociale happenings såsom halloween og julehygge.

Vi er fleksible og løsningsorienterede. Har du en udfordring – så løser vi det. Administration er selv at finde på kontorhotellet, så der er ikke langt fra spørgsmål til svar.

Vi er hele tiden med dig på din professionelle rejse. Vokser eller falder dit behov for plads, så kan du altid skalere op eller ned alt efter behov.

Vi har altid fokus på ...