Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Århus V

445 m2 kontor, kontorhotel i Århus V til leje

Eget nyrenoveret kontor på 445m2 med højt til loftet på Workspace Campen

Efter en dybtgående ombygning er vi stolte af at genåbne dørene til kontorhotel Workspace Campen, beliggende på Viborgvej 159A i Aarhus V. Her finder du vores lyse og åbne kontor på 85m2 med mulighed for at åbne op med fire eller flere døre, så rummet bliver 445m2.

Workspace Campen har gennemgået en imponerende transformation til et moderne kontorfællesskab, der opfylder nutidens behov for fleksible kontorløsninger.

De 5.500 nyligt renoverede kvadratmeter indeholder forskellige størrelser af kontorer, heriblandt kontorrummet på 445m2, der er ideelt til at samle dit team, udvikle din virksomhedskultur, og skabe nye succeser. I kontoret kan vi også tilbyde at bygge dit helt eget mødelokale, hvis der er behov for det. Rummet kan også benyttes som et lukket rum i rummet. Derudover tilbyder vi 6 mødelokaler med det nyeste AV-udstyr, tekøkkener med kvalitetskaffe, bemandet reception med postservice, kantine med en lækker flex-frokostordning, opbevaringsrum af forskellige størrelser samt ventilation, der garanterer det bedste indeklima. Alle lokaler har et råt industrielt design, 7 meter til loftet, genbrugsmaterialer anvendt med stil, masser af lys og fremragende akustik.

Vi præsenterer dit personlige kontor på 445m2 med alt, hvad du har brug for at drive din forretning. Alt efter mulighederne og behovet kan vi imødekomme dig, hvis du har ønsker til forandring. Vi har også fællesområder, der er inkluderet i din lejeaftale, hvor du kan benytte vor...