Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Viby J

kontor, klinik, kontorhotel i Viby J til leje

Kontorhotel i Aarhus

I Aarhus har vi 2 meget forskellige kontorhoteller/fællesskaber

Voxeværket Århus er et velfungerende kontorfællesskab, hvor vi – med forskelligartede huse – dyrker muligheden for at alle skal kunne finde sig hver deres rette fællesskab.

Er du på udkig efter et kontor i Århus, så er Voxeværket på Klamsagervej et rigtig godt bud, hvis du drømme om produktionsrelaterede rammer …

Bygningen er beliggende med udsigt over Brabrand sø, tæt på Motorvej og Ringvej. Bussen er heller ikke langt væk. Bygningen er opført som fabriksbygning i flere etaper til forskellige produktions-, lager- og kontorformål rummer i dag, og har tidligere rummet, trykkeri, Reklamestudie, Engroshandel, Musikstudier, Klinikker, Webshops, Elektronikproduktion, Fysioterapi, Fitness samt forskellige former for Liberale erhverv.

Fabriksbygning med rustik konstruktion og indretning, som gør sit eget unikke Voxeværk.
Fokus er på det specielle ved denne bygning i kombination med stærke priser såvel som egen parkeringsplads (fri parkering), nemme adgangsforhold - flere lejemål med egen indgang og brede døre til paller.

Vi kommer snart med en række nye billeder af huset, men hvis du er frisk, så book en fremvisning allerede i dag. Det kan du gøre ved kontaktformularen ude til højre.