Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Horsens

1 - 100 m2 kontorhotel i Horsens til leje

Kontorhotel på Ormhøjgårdvej

Huset på Ormhøjgårdvej indeholder forskellige størrelse kontorer, et stort mødelokale med fladskærm og sofagruppe, velassorteret køkken med kantine/fællesområde og stor parkeringsplads lige udenfor døren til både dig og dine kunder.

Vi har for nyligt overtaget huset, og det bugner derfor allerede af lejere, der har erfaring indenfor både SoMe og IT, men også bogholderi, revision og rekruttering (HR). Du får derfor masser fagfolk, der står klar med gode råd, med i pakken på Ormhøjgårdvej.

Kontorerne er meget varierende i størrelse, og vi kan derfor både rumme din enkeltmandsvirksomhed med en 10 m2, men også dig, der har brug for 5 gange så meget plads.

Ikke nok med faciliteterne i selve huset, der bl.a. inkluderer fuld serviceaftale, mulighed for møblering, fibernet, rengøring - alt til en god pris, så ligger det også kun ca. 10 minutters kørsel fra både motorvejsafkørsel Horsens S og Horsens C, og du kan derfor hurtigt være på farten, hvis du bor her.

I Voxeværket lægger vi vægt på diversitet. Vi tror på og fokuserer på den brede vifte, som giver mulighed for sparring på tværs af fag og kompetencer. Derfor tilbyder vi også fri afbenyttelse af mødelokaler i hele landet. Her kan du f.eks. besøge Charlottenlund, hvor der bor praktiserende læger. Du kan tage et smut til Tåstrup, hvor der sælges flødeboller fra Spangsberg. I Odense har vi socialrådgivere, og i Esbjerg får du gode råd af Vestjysk Forsikringsagentur.

Vi kan...