Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Risskov

900 m2 kontorhotel, kontor i Risskov til leje

BOXIT Flexoffice - moderne og fleksibelt kontorhotel

BOXIT Flexoffice er et moderne og professionelt kontorhotel, der er fleksibelt ud over det sædvanlige. Et sted, hvor du kan drive og udvikle din forretning fra dag 1. Du får høj kvalitet til en lav pris, fordi vi har skåret de dyre, overflødige ydelser fra, som ofte kendetegner kontorfællesskaber. Flyt ind med det samme og videre, når det passer dig. Der er ingen binding. Sig op senest den 15. i måneden og vær ude af kontoret ved månedens udgang. Book dit nye kontor i Risskov ved Aarhus allerede i dag.
Selv om prisen hos BOXIT Flexoffice ligger i den lave ende, er der ud over leje af selve lokalet en hel del fordele indeholdt i lejemålet:
- 3 minutter fra Djurslandsmotorvejen og ca. 10 minutter fra Aarhus centrum.
- Gratis parkeringsplads inkl. gæsteparkering lige ved døren.
- Indhegnet, overvåget område, der er aflåst aften og weekend.
- Elektronisk adgangskontrol med pinkode til port og magnetkort til døre.
- Vand og varme.
- Fælles køkken, frokoststue og toiletter.
- Rengøring og vedligehold af fællesområder.
- Plads til dit firmalogo ved kontordør, indgangsparti og i dine vinduer.
- Networking med andre erhvervsdrivende.
BOXIT Flexoffice er bygget sammen med BOXIT Risskov et stort, attraktivt og indhegnet anlæg med ca. 1.200 depotrum og et moderne kontorhotel bestående af 29 selvstændige kontorer, mødelokale og kantine. Størrelserne på kontorerne ligger fra 17-31 m2. De mindste kontorer har god plads til ...