Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Charlottenlund

10 - 650 m2 kontorhotel, kontor, klinik i Charlottenlund til leje

Kontorhotel på Kollegievej i Charlottenlund

I Charlottenlund har vi åbnet endnu et kontorhotel. Denne gang beliggende i Ordrup på Kollegievej 6.
Kontorhotellet er beliggende på første sal, hvor det er defineret på et fint fællesområde med køkken og en lang gang med kontorer på begge sider.
Kontorerne er med store vinduer, hvide vægge og linoleumsgulve - dog med mulighed for tæppeflis!

Hele bygningen er et gammelt drengekollegium som er blevet istandsat.

Der er en stor parkeringsplads tilknyttet bygningen. Den er gratis at benytte, når man er lejer.

Kontorerne er fra enkeltmandskontorer til 3-4 personer. Dog er der rig mulighed for at være flere, hvis man eksempelvis lægger en væg ned eller bare skal bruge to lukkede kontorer.

For enden af gangen er der er et fint mødelokale, der er til afbenyttelse for lejerne. Derudover får man mødelokaler med i hele landet (Alle andre af Voxeværkets kontorhoteller) når man er lejer. Mødelokalerne booker man online.

Voxeværket hviler på tanken om deleøkonomi, derfor er din husleje inkl. drift, forbrug, kaffe og internet. Det eneste du sådan set skal have med er dine møbler.

Lokalerne kan også benyttes som kliniklokale for massør, negleteknikker mv. Der er i dag allerede en lejer inde, der benytter et af kontorerne som klinik.