Kontorhoteller.net

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til [email protected] eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorhotel til leje i Søborg

10 - 120 m2 kontorhotel i Søborg til leje

Nyt KontorHotel fra 10 m² - 50 m²

Nyt og topmoderne KontorHotel beliggende på [xxxxx] 62A, centralt i Søborg ved Ring3.
På 1. sal og i stuen i flot nyopført ejendom er der indrettet helt nyt KontorHotel. Ejendommen er en del af OfficePark Søborg med i alt 16.000 m² kontor/domicil, med parkeringskælder under ejendommen.

Beliggenhed
KontorHotellet er beliggende meget centralt i Søborg. Gode tilkørselsforhold fra Motorring3, Hillerød Motorvejen samt Helsingør Motorvejen. Kørsel fra Rådhuspladsen nås på under 20 minutter.
2 min gang til Bus 200S, 250S, 300S, samt busser til Nørreport, Ballerup, Lyngby, Vesterport m.fl.
15 minutters gang fra Kildebakke St. eller Buddinge St.. Yderligere får den kommende letbane stoppested direkte ud for ejendommen.

Lejemålet
Vi tilbyder lækre lyse kontorer i ny ejendom fra 10 m² op til ca. 12 arbejdspladser.
KontorHotellet er indrettet med glasvægge og massiv egetræsgulv, te-køkken samt mødelokaler med AV-udstyr til fri afbenyttelse. Der er desuden fiber internet samt mulighed for print/kopi og kaffeordning.
Det er muligt at leje skrivebord, kontorstol og reoler. I stueetagen er der lækker stor fælles kantine samt møde- og konference lokaler med AV-udstyr, der kan benyttes gratis én gang årligt og ellers mod betaling.
Der er gæsteparkering i terræn og mulighed for at leje en p-plads i p-kælderen. I KontorHotel OfficePark Søborg får du et centralt placeret, super moderne og præsentabelt kontor i lækre omgivelser med ...